- Välkommen till Sveriges första
klimatneutrala trafikskola!

Priser

Intensivkurs

Körkortsutbildning behöver inte vara krångligt, inte heller en intensivutbildning.
Intensivutbildning kan vara ett bra sätt för er som vill ägna 2,5 eller 3,5 veckor av er tid för att utbilda er och inte vill lägga ned allt för mycket tid för att skaffa er ett körkort.
Vi hjälper dig med allt från planering av utbildningen till ditt boende här i Falkenberg!
Hos oss är alla vinnare!

Intensivkursens längd
För att du ska få ut så mycket som möjligt av en intensivutbildning är det viktigt att ha förkunskaper, du bör åtminstone kunna starta, styra och växla bilen. De flesta stannar hos oss i 2,5 eller 3,5 veckor, men du är självklart lika välkommen om du aldrig har suttit bakom ratten, räkna då med ytterligare en eller två veckor.

Intensivutbildning året runt
Vi erbjuder dig en kvalitetsutbildning till bra pris på ett mycket effektivt sätt. Vi har intensivutbildning året om, men tänk på att det är många som vill ha en plats under sommaren så vänta inte för länge med bokningen.

Körkortstillstånd
För att få övningsköra, privat eller på trafikskola, så måste du ha ditt körkortstillstånd klart. Även för bokning av förarprov på Trafikverket måste ditt körkortstillstånd vara klart. En länk för att ansöka om blanketter hittar du på vår hemsida. Körkortstillståndet skall tas med till skolan och registreras på kontoret.

Kursupplägg
Du börjar oftast dagarna med självstudier, prov på datorn och körövningar som varvas under dagarna och veckan.

I teoriavgiften ingår fri tillgång till våra datorer, Körkortsboken, webbaserade teoritester och övriga hjälpmedel. Lärarledd teori hålls tisdag och torsdag.

Teoriprov och körprov
Förarproven för Trafikverket är inbokade åt dig antingen under andra eller tredje veckan, självklart här i Falkenberg.

Kostnader
För mer information om kostnader kring våra intensivkurser, kontakta vårt kontor.
Notera att inget av våra alternativ garanterar att du är klar för ett teori- eller körprov efter din intensivkurs.

Räntefria lån
Behöver du hjälp med att finansiera din körkortsutbildning. Med Resurs Finans räntefria lån väljer du bland 6, 12 eller 24 månaders räntefri avbetalningsplan.
För mer information kontakta vårt kontor, så skickar vi information och eventuell ansökan för räntefria lån.
Ombokning eller avbokning
Avbokningar är förenat med mycket extraarbete och sena avbokningar ställer till stora problem för oss. Därför måste avbokning till en intensivutbildning ske senast fyra veckor före kursstart i annat fall debiteras en bokningsavgift på 790 kr. Observera att bokningsavgift debiteras oavsett skäl till avbokningen.

"Bed and Breakfast"
För dig som behöver boende förmedlar vi lämpligt boende men du får boka själv på något av stadens fina ”Bed and Breakfast”.

Boka ditt boende genom att ringa:
  • Röda Huset, telefon: 0346-172 09
  • 59:ans B&B, telefon: 0346-597 07

Bokning av kurs
Bokning sker via tfn 0346-71 14 95.
Du får en skriftlig bekräftelse med inbetalnings avi. Beställd kurs skall inbetalas på bankgiro. Eftersom det bokas upp ganska många körlektioner på en gång skall betalning ske minst fyra veckor före kursstart. Du får även dina böcker hemskickade när du har betalt.

Vi kommer att göra allt för att du ska lyckas!